Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hervensche park te 's-Hertogenbosch
5232 KJ 's-Hertogenbosch
Koopaanneemsom € 600.000,- tot € 675.000,- Verkocht
073-6122344

Kenmerken

Aantal kavels 11
Lees meer

Omschrijving

START VERKOOP WOENSDAG 4 OKTOBER!

Op woensdag 4 oktober a.s. start de verkoop, vanaf 16.30 tot 19.00 uur kan de verkoopdocumentatie worden opgehaald op ons kantoor (Hekellaan 6 te 's-Hertogenbosch). 

Vanaf dat moment is ook alle informatie beschikbaar via de
...
Lees meer
Route van naar , 5232 KJ 'S-Hertogenbosch

Omschrijving

START VERKOOP WOENSDAG 4 OKTOBER!

Op woensdag 4 oktober a.s. start de verkoop, vanaf 16.30 tot 19.00 uur kan de verkoopdocumentatie worden opgehaald op ons kantoor (Hekellaan 6 te 's-Hertogenbosch). 

Vanaf dat moment is ook alle informatie beschikbaar via de website: u kunt de brochure digitaal doorbladeren en – net als de prijslijst en het inschrijfformulier - downloaden. De deadline voor het inleveren van het inschrijfformulier is woensdag 11 oktober om 12.00 uur. Het formulier kunt u schriftelijk of digitaal inleveren bij de makelaar.

Hervensche Park: 11 (half)vrijstaande villa’s tussen de Heinis en Carolus in ’s Hertogenbosch

Luxe, waterrijk en groen wonen op een locatie met historie, vlakbij de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Dat kan binnenkort in Hervensche Park! Op deze fantastische locatie, omgeven door bestaand groen en een sfeervolle woonomgeving, verrijzen straks 11 luxe (half)vrijstaande villa’s! Hier woont u modern en comfortabel, met een historische touch. Het is hemels wonen in Hervensche Park!

Licht, luxe en comfort
U heeft keuze uit elf woningen in vier verschillende types. Allemaal anders van uitstraling, maar stuk voor stuk riante villa’s, compleet en zeer hoogwaardig afgewerkt. De architectuur is klassiek met een moderne twist. Traditionele, hoge puntdaken, met ruime overstek zorgen voor een stijlvol beeld. De daken zijn luxe afgewerkt met zinken details en hemelwaterafvoer. De strakke, donkere daken en de grote raampartijen ogen robuust. De woningen kenmerken zich door een weelde aan natuurlijk licht. De rustieke gevels met variatie in steenkleur zorgen voor een gevarieerd straatbeeld.

Schrijf u in en geef uw woonwensen door
De plannen voor Hervensche Park zijn ver gevorderd, maar voor de finishing touch horen we graag uw mening. Meer weten over het project? Bekijk onze projectwebsite, schrijf u nu in en geef alvast uw woonwensen door.
Overdracht Koopaanneemsom € 600.000,- - € 675.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 181 m² t/m 185 m² Inhoud 687 m³ t/m 722 m³ Perceeloppervlakte 279 m² t/m 390 m² Start Verkoop 04 oktober 2017 Aantal kavels 11 Aantal Bouwtypes 4 Vrij 0
Route van naar , 5232 KJ 'S-Hertogenbosch

  Doorsturen

  Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
  Uw gegevens
  Gegevens ontvanger
  Opmerkingen

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Doorsturen

  Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.