Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hervensche park fase 2
5232 KJ 's-Hertogenbosch
Koopaanneemsom € 380.000,- tot € 540.000,- Beschikbaar
073-6122344

Kenmerken

Aantal kavels 21
Lees meer

Omschrijving

Op 22 november start de verkoop van fase 2 !


Start verkoop donderdag 22 november aanstaande! Vanaf 17:00 uur tot 19:00 uur kan de documentatie die dag worden afgehaald op ons kantoor. Uiteraard is het ook mogelijk om de dagen er na de documentatie op te halen of

...
Lees meer

Omschrijving

Op 22 november start de verkoop van fase 2 !


Start verkoop donderdag 22 november aanstaande! Vanaf 17:00 uur tot 19:00 uur kan de documentatie die dag worden afgehaald op ons kantoor. Uiteraard is het ook mogelijk om de dagen er na de documentatie op te halen of te downloaden op de projectwebsite: www.hervenschepark.nl.

Fase 2 van het plan Hervensche Park bestaat uit 21 riante herenhuizen en 2 halfvrijstaande villa’s. De herenhuizen zijn extra breed uitgevoerd en riant van opzet met woonoppervlakken tussen de 135 m² en 167 m². De 2 halfvrijstaande villa’s zijn een voortzetting van de woningen uit fase 1 met een woonoppervlak van circa 185 m². Uiteraard worden alle woningen duurzaam gebouwd en bent u klaar voor de toekomst. Voor ieder wat wils in Hervensche Park!

Locatie
In Hervensche Park woont u in een parkachtige omgeving. De groene zone langs de dijk, de Bruistensingel en het water blijft behouden. Daarnaast worden er in het plangebied meer dan 100 grote nieuwe bomen geplant als compensatie voor de bomen die moeten verdwijnen. Alle voorzieningen op korte afstand. In 10 minuten fietsen bent u in het centrum van ’s Hertogenbosch waar u alles vindt voor een culturele of ontspannen avond uit, een lekkere latte macchiato op een terrasje of een lange dag shoppen in de vele leuke boetiekjes. Met de auto zit u zo op de snelweg, en treinstation ’s-Hertogenbosch Oost bevindt zich op loopafstand. In de zeer nabije omgeving bevinden zich diverse scholen, kinderopvang, supermarkten en sportverenigingen U bent omgeven door rust, ruimte en natuur, maar ook als u stadse gezelligheid zoekt, hoeft u niet ver weg!

 

Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 380.000,- - € 540.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 135 m² t/m 167 m² Inhoud 511 m³ t/m 669 m³ Perceeloppervlakte 118 m² t/m 233 m² Start Verkoop 22-11-2018 Aantal kavels 21 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3
Route van naar , 5232 KJ 'S-Hertogenbosch

  Doorsturen

  Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
  Uw gegevens
  Gegevens ontvanger
  Opmerkingen

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Doorsturen

  Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.