Boumij Makelaars

Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
Tel: 073-6122344
info@boumij.nl
Carolus fase 2 | Deelplan 1 Koopaanneemsom € 495.000,- tot € 495.000,-
 in 'S-Hertogenbosch 5232 KH

Omschrijving

Nieuwbouwproject Carolus

Kijk voor meer informatie ook op de projectwebsite: www.nieuwbouw-carolus.nl.

Onderscheidend is een van de kenmerken van de woningen in fase 1 Carolus. Deze fase is inmiddels opgeleverd en bewoond. Tijd voor fase 2: ook hier komen woningen met een eigentijds maar toch tijdloze uitstraling. Vlakbij het groen van de Heinis én dicht bij de bruisende binnenstad van Den Bosch.

Fase 2, deelplan 1
In fase 2 van Carolus Den Bosch woon je straks vlak bij het bruisende centrum van het gezellige Den Bosch. Een prachtige plek met eigentijdse en vooral ook tijdloze nieuwbouwwoningen met een klassiek tintje.

Herenhuizen
De brede gevels van de herenhuizen met aan de voorzijde een markante uitbouw, zorgen ervoor dat deze woningen een opvallende verschijning vormen in Carolus. De grote eetkeuken vormt het hart van het huis en dubbele openslaande tuindeuren geven vanuit de ruim 11 meter lange woonkamer/keuken direct toegang tot de tuin. Standaard heeft het herenhuis maar liefst 5 slaapkamers en een mogelijkheid om een 2e badkamer te maken.

Indeling
Via de overdekte entree kom je in het voorportaal en de hal. De ruime living aan de voorzijde biedt alle ruimte voor een fijne zithoek. Door de grote raampartijen in de uitbouw aan de voorzijde is het hier prachtig licht. De grote eetkeuken aan de achterzijde vormt het hart van het huis en dubbele openslaande tuindeuren geven vanuit de ruim 11 meter lange woonkamer/keuken direct toegang tot de tuin.De keuken is volledig ingericht en voorzien van apparatuur.

Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers en een ruime badkamer, ingericht met douche, ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet. De slaapkamer aan de voorzijde heeft deuren naar een ruim balkon.

Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping, waar nog eens 2 ruime (slaap)kamers liggen. De technische installaties zijn geplaatst in een aparte ruimte, eveneens op deze verdieping.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 495.000,- - € 495.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 169 m² Inhoud 618 m³ Perceeloppervlakte 188 m² Start Verkoop 29-12-2018 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis