Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
4 vrijstaande woningen | Jacobskamp fase 4 | Heijmans
5275 LC Den Dungen
Koopaanneemsom € 517.500,- tot € 517.500,- Verkocht
073-6122344

Kenmerken

Start bouw 13 juni 2017 Aantal kavels 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Laatste woning, Bouwnummer 17, Ruiterpad 29 te Den Dungen

Jacobskamp fase 4a bestaat uit 4 zeer royale vrijstaande woningen. De woning zijn sinds medio 2017 in aanbouw en worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd. Momenteel is er nog een woning beschikbaar....
Lees meer
Route van naar , 5275 LC Den Dungen

Omschrijving

Laatste woning, Bouwnummer 17, Ruiterpad 29 te Den Dungen

Jacobskamp fase 4a bestaat uit 4 zeer royale vrijstaande woningen. De woning zijn sinds medio 2017 in aanbouw en worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd. Momenteel is er nog een woning beschikbaar.

Deze woning is op de begane grond standaard voorzien van een uitbouw. Daardoor hebben de woningen een ruime leefkeuken en woonkamer. Tevens hebben de woningen een aangebouwde garage en een brede erker aan de voorzijde van de woning.
Eerste verdieping; 3 slaapkamers op de eerste verdieping, praktische badkamer met inloopdouche en wastafel en separate toiletruimte.
Tweede verdieping;
Zeer royale zolderverdieping, waar eenvoudig een of meerdere slaapkamers te maken zijn. Tevens bevinden zich hier de cv-combiketel en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Kenmerken
- Riante woonkamer/keuken van ca.: 68 m2
- 3 ruime slaapkamers;
- Badkamer met bad en inloopdouche;
- Separaat toilet;
- Woonoppervlakte van ca. 199 m2;
- Inhoud ca. 829 m3;
- Kavel van ca. 375 m2.

Wat zijn de voordelen van deze woning voor jou ?
- De woning is voorzien van huisautomatisering;
- Ruime zolder met verschillende indelingsmogelijkheden;
- Schilderen van kozijnen hoeft niet, dankzij onderhoudsarm kunststof;
- Geen koude voeten, dankzij de behaaglijke vloerverwarming in de gehele woning;

JACOBSKAMP DEN DUNGEN

De nieuwbouwwijk Jacobskamp is gelegen op ca. 6 autominuten van de Bossche Binnenstad! Het totale gebied zal uiteindelijk uit 290 woningen bestaan. Het gebied bestaat uit verschillende type woningen en heeft een heel eigen karakter en woonsfeer. Net zo gevarieerd als Den Dungen zelf.

Wonen in het groen
Groen speelt een hoofdrol in dit gebied. De woningen in dit deelgebied zijn allemaal rechtstreeks gelegen aan of georiënteerd op een wadi of groenzone en worden op informele wijze door kleine straatjes ontsloten. De architectuur van de woningen vormt een mooi contract met de groene omgeving waarin ze zijn gelegen.

Rust en ruimte
Het bestaande landschap vormt de basis van de stedenbouwkundige opzet van Jacobskamp Den Dungen. De natuur en de woningen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat betekent voor u optimaal profiteren van rust en ruimte.

Levendige wijk
Jacobskamp Den Dungen combineert landelijk wonen met alle gemakken van de stadse voorzieningen van ’s-Hertogenbosch binnen handbereik. Voor de dagelijkse benodigdheden en voorzieningen heeft Den Dungen voldoende te bieden: een bakker, een slager, een dorpscafé, kinderopvang, huisarts, basisscholen, de sportverenigingen en ook een supermarkt zijn om de hoek. Alles bij de hand. Al met al een dorp waar men zich snel thuis voelt!
Overdracht Koopaanneemsom € 517.500,- - € 517.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 199 m² Inhoud 829 m³ Perceeloppervlakte 375 m² Start bouw 13 juni 2017 Start Verkoop 05 december 2016 Aantal kavels 4 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5275 LC Den Dungen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.