Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Clarastraat 10 B in 'S-Hertogenbosch 5211 LB

Clarastraat 10 B

5211 LB 's-Hertogenbosch
Vraagprijs € 100.000,- k.k.
073-6122344

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Een fraai in hartje centrum gelegen, uit 1894 daterend gebouw op een perceel van ca. 57 m². Naast een voordeur, bieden twee grote openslaande deuren toegang. Het gebouw bestaat uit een entree/hal, inbouwkast, meterkast en multifunctionele ruimte, welke dienst mag doen als garagebox, opslagruimte of...
Lees meer

Omschrijving

Een fraai in hartje centrum gelegen, uit 1894 daterend gebouw op een perceel van ca. 57 m². Naast een voordeur, bieden twee grote openslaande deuren toegang. Het gebouw bestaat uit een entree/hal, inbouwkast, meterkast en multifunctionele ruimte, welke dienst mag doen als garagebox, opslagruimte of stallingsruimte voor een caravan. Er is ook gebruik denkbaar dat afwijkt van het bestemmingsplan, zoals bijvoorbeeld een atelier of werkplaats, mits die geen hinder oplevert voor de directe omgeving. Voor dat afwijkend gebruik moet bij de gemeente een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Het staat echter niet op voorhand vast dat de gevraagde vergunning verleend zal/kan worden. Het is in ieder geval niet toegestaan het gebouw aan te wenden als zelfstandige woonruimte, winkel, afhaalpunt of voor enige andere publiek aantrekkende functie.

Bijzonderheden:
• Hartje centrum
• Het gebouw is gelegen binnen het beschermd stadsgezicht. Voor meer informatie kan men zich melden tot de afdeling Erfgoed van de gemeente ’s-Hertogenbosch (073 – 615 5476 of erfgoed@s-hertogenbosch.nl)
• Koper dient rekening te houden met kosten voor achterstallig onderhoud. Voor meer informatie wordt verwezen naar de Rapportage bouwkundig onderzoek d.d. 17 april 2018
• In het gebouw is sprake van asbest. Voor meer informatie kan worden verwezen naar de Rapportage Asbestinventarisatie d.d. 16 april 2018
• Verkoper zal zorgdragen voor een elektra aansluiting in het gebouw
• Voor het onderhoud van de gevel aan de oostzijde van het gebouw zal een recht van weg worden gevestigd. Voor meer informatie, zie artikel 15 van de koopovereenkomst.


Verkoop bij inschrijving
De opdrachtgever heeft er voor gekozen om dit object bij inschrijving te verkopen. Verkoop vindt plaats onder de conditie ‘kosten koper’.

Wat houdt verkoop “bij inschrijving” in?
Verkoop bij inschrijving houdt in dat iedereen die dit object zou willen kopen, schriftelijk een bod uit kan brengen.

Tot wanneer kan ik een bod uitbrengen?
U kunt vanaf 17 september 2018 tot 31 oktober 2018 tot 12:00 uur (het sluitingstijdstip) een bod uitbrengen. U dient het inschrijfformulier vóór het sluitingstijdstip in te leveren bij Boumij Makelaars. Inschrijfformulieren die na dat tijdstip worden ingeleverd, zullen worden geweigerd.

Er is gekozen voor een ruime periode van inschrijving, zodat gegadigden de gelegenheid krijgen om gedegen onderzoek te doen naar bijvoorbeeld: de bouwtechnische toestand van de opstal, de kosten van een eventuele verbouwing , eventuele subsidiemogelijkheden, financieringsmogelijkheden, enz.

Moet ik nog meer inleveren?
Ja. U moet naast het inschrijfformulier ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs inleveren.

Mag ik een bod uitbrengen met een voorbehoud?
Ja, u mag voorbehouden maken. Maar u moet dan wel heel duidelijk aangeven waar het (de) voorbehoud(en) betrekking op heeft (hebben) en of aan dat voorbehoud een einddatum is verbonden.

Wanneer worden de enveloppen met de inschrijving geopend?
De enveloppen met de inschrijvingen worden geopend op 31 oktober om 13.00 uur op het kantoor van Boumij Makelaars ’s-Hertogenbosch. Elke bieder mag daarbij aanwezig zijn.

Telkenmale nadat een enveloppe zal zijn geopend, zal het bedrag van de gedane bieding worden voorgelezen en zal worden aangegeven of aan die bieding door de bieder voorwaarden zijn gesteld. Er zal geen mededeling worden gedaan omtrent de identiteit van de bieder, noch over de inhoud van de voorwaarden.

Uiterlijk op 2 november 13.00 uur zal opdrachtgever overgaan tot een “voorlopige” gunning. Diegene aan wie “voorlopig” gegund wordt, krijgt daarvan persoonlijk mededeling. De overige inschrijvers krijgen bericht dat niet aan hen is gegund.

Waarom is er sprake van een “voorlopige” gunning?
De opdrachtgever is de gemeente ’s-Hertogenbosch. De gemeente is een overheidslichaam. De wet geeft aan welk orgaan binnen de gemeente bevoegd is om besluiten te nemen tot verkoop van vastgoed. Binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch moet het besluit tot verkoop van Clarastraat 10 B genomen worden door het college van burgemeester en wethouders.

Voordat er bij de verkoop van Clarastraat 10 B sprake kan zijn van een “definitieve” gunning, zal er dus sprake moeten zijn van een besluit van het college. Het college neemt een dergelijk besluit aan de hand van een voorstel dat aan haar wordt voorgelegd. Een voorstel vraagt een voorbereidingstijd van tenminste twee weken. Het college vergadert 1x per week.

Daarom wordt op (uiterlijk) 2 november 2018 overgegaan tot een “voorlopige” gunning. Vrij vertaald houdt dat in dat gegund wordt onder het voorbehoud dat het college van burgemeester en wethouders met die “voorlopige” gunning in zal stemmen.

Bij het gunnen speelt niet alleen de hoogte van het uitgebrachte bod een rol, maar ook de vraag of en zo ja welke voorbehouden de bieder heeft gemaakt. Denkbaar is dat aan een hoge bieding die onder voorwaarden is uitgebracht, voorbij wordt gegaan ten gunste van een lagere, onvoorwaardelijke bieding.

Planning:
• Vanaf 17 september 2018 start de openbare inschrijvingsprocedure en gegadigden kunnen vanaf die dag schriftelijk (in gesloten enveloppe) een bieding uitbrengen bij Boumij Makelaars 's-Hertogenbosch;
• Op 31 oktober 2018 om 12:00 uur sluit de inschrijvingstermijn;
• Op 31 oktober 2018 om 13:00 uur worden de enveloppen geopend;
• Uiterlijk 2 november 2018 13.00 uur wordt overgegaan tot “voorlopige” gunning;
• Uiterlijk 9 november 2018 dient de “voorlopige” koper de koopovereenkomst te ondertekenen;
• Binnen 4 weken na ondertekening door de “voorlopige” koper, zal aan het college van burgemeester en wethouders worden voorgesteld om tot “definitieve” gunning over te gaan;
• Indien het college daar toe besluit, zal de koopovereenkomst ook door de gemeente worden getekend.
• De notariële overdracht dient uiterlijk plaats te vinden op 31 december 2018.

Is het besluit van het college openbaar?
Ja. Het besluit is openbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 100.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 57 m² Buitenruimte Tuin geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente 's-Hertogenbosch Sectie H Perceelnummer 7458 Oppervlakte 57 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Clarastraat 10 B, 5211 LB 'S-Hertogenbosch
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.