Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Julianastraat 13 in Vlijmen 5251 EC

Julianastraat 13

5251 EC Vlijmen
073-6122344

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1910 Woonoppervlakte 230 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Wonen aan een van de mooiste straten van Vlijmen op korte afstand van het centrum van Vlijmen, recreatiegebied Het Engelermeer. Dat is mogelijk in deze vooroorlogse vrijstaande woning met een tweetal bijgebouwen.
Naast de op fietsafstand gelegen plaatselijke voorzieningen is ook het...
Lees meer

Omschrijving

Wonen aan een van de mooiste straten van Vlijmen op korte afstand van het centrum van Vlijmen, recreatiegebied Het Engelermeer. Dat is mogelijk in deze vooroorlogse vrijstaande woning met een tweetal bijgebouwen.
Naast de op fietsafstand gelegen plaatselijke voorzieningen is ook het bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch op slechts 10 autominuten gelegen.

Inhoud ca. 880 m3, woonopp. ca. 230 m2, perceel 1200 m2, bouwjaar ca. 1910

Begane grond:
Entree met authentieke tegelvloer en hoge plafonds welke toegang geeft tot alle ruimtes op de begane grond. Aan het einde van de gang bevindt zich de keuken met keukenmeubel in hoekopstelling en deur naar de mooi aangelegde tuin met zwembad en een tweetal bijgebouwen.
Links van de lange hal bevindt zich de woonkamer met toegang tot de serre met zicht over de tuin.
Aan de rechter voorzijde van het woonhuis is de voorkamer gelegen welke thans in gebruik is als kantoor. Daarnaast is er achter de trappartij nog een kamer gelegen welke multifunctioneel inzetbaar is.

1e Verdieping:
Ruime overloop welke toegang geeft tot een viertal slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en zwevend closet.
Op de overloop is de standplaats van de CV-ketel (1996).

2e Verdieping:
De zolderverdieping is via een vaste trap te bereiken en biedt door de afmeting diverse mogelijkheden.

Buiten:
Riante fraai aangelegde tuin met zwembad (ca. 8 x 4 m) en een tweetal bijgebouwen.
Achter het hoofdgebouw staat het eerste bijgebouw welke bestaat uit een carport t.b.v. 2 auto’s en een berging/technische ruimte t.b.v. zwembadapparatuur.
Het tweede bijgebouw is aan de linkerzijde direct van het perceel direct aan het zwembad gesitueerd. Dit bijgebouw bestaat uit een ruim overdekte terras en een bergruimte met de mogelijkheid tot het installeren van een sauna.


Bezichtigingen:
Op dinsdag 30 april 2019 en 14 mei 2019 van 16:00 uur tot 17:00 uur heeft u de mogelijkheid om het object te bezichtigen.

Regioveiling: Vastgoedveiling Oost-Brabant 16 mei 2019
Inzet: dinsdag 16 mei 2019 vanaf 13:30 uur
Afslag: dinsdag 16 mei 2019 vanaf 13:30 uur

Veilinglocatie:
Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst Leende
Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende

Notariskantoor:
Huijbregts Notarissen & Adviseurs
Mevrouw E. Schellekens / L. Pennings
Zuiderparkweg 280
5216 HE ’s-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6918787
E-mail: veiling@huijbregtsnotarissen.com


De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Veilingvoorwaarden Executieveilingen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden, zoals opgenomen in de akte van veiling, niet is afgeweken. De veilingvoorwaarden kunnen bij bovengenoemde veilingnotaris worden opgevraagd.

Tot en met 1 mei 2019, 24:00 uur kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van de hierboven genoemde notaris middels een biedingsformulier.

Disclaimer

Boumij Makelaars B.V. is door ABN AMRO Woninghypotheken (de “Executant”) aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Julianastraat 13 te Vlijmen (de “Transactie”). Boumij Makelaars B.V. is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in hoedanigheid van adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in de aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie.
Potentiële Kopers worden geacht voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en dienen waar nodig eigen adviseurs in te schakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die de Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij expliciet anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant en Boumij Makelaars B.V. en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of uit andere, in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”), of uit eventuele fouten en/of omissies daarin. Specifiek wordt er door de Executant en/of Boumij Makelaars B.V. geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Samenvatting of Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch Boumij Makelaars B.V. heeft een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen, die op enig moment mogen blijken.

Boumij Makelaars treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.
Overdracht Status Verkocht Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning herenhuis Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1910 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 230 m² Perceeloppervlakte 1200 m² Inhoud 880 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel, Geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha 1020 (Gas Combiketel uit 1996, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 607 m² (38.4 m bij 15.8 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Carport Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Zwembad, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Vlijmen Sectie L Perceelnummer 1722 Oppervlakte 1200 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Julianastraat 13, 5251 EC Vlijmen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.