Mijn favorieten

Makelaar Rosmalen

  • Ruim woningaanbod

  • Betrouwbaar en eerlijk advies

  • Persoonlijke aandacht

Voor een ervaren makelaar nabij Rosmalen gaat u naar Boumij Makelaars. Heeft u specifieke wensen over uw nieuwe woning of de woning die u wilt verkopen? Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking. U profiteert van jarenlange ervaring, kennis van de omgeving en persoonlijke aandacht. Heeft u de woning of het appartement van uw dromen gevonden? Kies dan voor de makelaardij nabij Rosmalen voor professionele begeleiding.

De makelaar nabij Rosmalen maakt uw droomhuis werkelijkheid

Al een tijd op zoek naar de ideale woning voor u en uw partner? Schakel de hulp van de makelaardij nabij Rosmalen in. Wij begeleiden u van begin tot eind bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dit gaat in een aantal stappen:

  • Bezichtiging
  • Bespreken prijsgeschiedenis woning
  • Toekomstige ontwikkeling voor de waarde van de woning
  • Aankoop-tactiek en hoogte openingsbod

Dit onderhandelingstraject wordt door ons, als makelaardij nabij Rosmalen, geheel verzorgd. Uiteraard gaat dit in overleg met u. Op het moment dat u akkoord gaat over de prijs nemen we samen de koopovereenkomst door. Zo weet u precies wat u tekent.

Maak gebruik van een bijpassend hypotheekadvies

In vier effectieve stappen krijgt u van de makelaardij nabij Rosmalen een passend voorstel. Zo kijken we naar uw huidige situatie, wensen en ideeën. Daarnaast geeft u aan wat voor u haalbaar is qua maandlasten. U krijgt een duidelijk beeld van de verschillende hypotheekvormen en de voor- en nadelen. Wij nemen het vervolgtraject met u door en we tekenen samen de offerte.

Eerlijke begeleiding van begin tot eind

De specialisten van de makelaardij uit de omgeving van Rosmalen zet die extra stap voor u. Voor u het weet zit u heerlijk te genieten in uw droomwoning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak door te bellen naar 073-6122344.

Ook interessant:
Nieuwbouwprojecten 's-HertogenboschNieuwbouw Den Bosch | Verhuurmakelaar Den Bosch

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring