Mijn favorieten

AankoopbegeleidingAankoopservice van Boumij Makelaars: 

U heeft de woning of het appartement van uw dromen gevonden en u wilt professionele begeleiding bij de aankoop, zodat u zeker weet dat u zich niet laat (mis)leiden door emoties!


Wat kan Boumij Makelaars voor u betekenen?

Indien u op zoek bent naar een woning kunnen wij veel voor u betekenen. Als specialisten in de woningmarkt van ’s-Hertogenbosch en directe omgeving kunnen wij u voorzien van een deskundige aankoopbegeleiding. De begeleiding start vanaf het moment dat u de woning of het appartement van uw dromen gevonden denkt te hebben.


Waaruit bestaat deze begeleiding?

Als eerste gaan we met u de woning van uw keuze bezichtigen. Wij maken daarvoor een afspraak met de verkopend makelaar of particuliere verkoper. Tijdens de bezichtiging beoordelen we o.a. de bouwkundige staat. Eventueel adviseren we u om ook een aanvullende bouwkundige keuring te laten uitvoeren.
We bespreken met u de eventuele prijsgeschiedenis en/of achtergronden m.b.t. de woning. Hierbij betrekken we natuurlijk de locatie en de markt in zijn algemeenheid. Ook wordt gekeken naar eventuele toekomstige ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de waarde van de woning.
Indien u besluit om verder te willen gaan met de woning bespreken we de aankoop-tactiek en de hoogte van het openingsbod. Het gehele onderhandelingstraject wordt, natuurlijk in overleg met u, door ons verzorgd.

Indien er overeenstemming bereikt wordt over de prijs, wordt een koopovereenkomst opgesteld. Dit wordt ofwel gedaan door de verkopend makelaar ofwel door ons in het geval de verkoper een particulier is. Deze koopovereenkomst wordt met u doorgenomen alvorens tot ondertekening over te gaan. Op de dag van de eigendoms- en sleuteloverdracht maken we met u een laatste ronde door de woning om de woning voor een laatste keer te inspecteren. Dit gebeurt voordat u naar de notaris gaat voor de eigendomsoverdracht.

De tarieven van deze aankoopbegeleiding zijn afhankelijk van de woning van uw keuze en de eventuele aanvullende zoekservice. Het courtage variëert van 0,75% tot 1,25% excl BTW van de vraagprijs. Voor de exacte kosten en voorwaarden die op u van toepassing zijn, adviseren wij u om contact op te nemen met ons kantoor.


Aankoop en hypotheek:

De keuze om bij ons een hypotheek te sluiten hangt natuurlijk niet af van de aankoopbegeleiding; een hypotheek is namelijk voor langere tijd en moet dus goed passen en qua maandlasten zo gunstig mogelijk voor u zijn. Daarom hebben wij graag dat u ook elders gesprekken voert of heeft gevoerd. Pas dan kunt u de kwaliteiten van onze adviezen en hypotheekaanbiedingen optimaal beoordelen.

Onze hypotheekadviseurs zijn erkend als onafhankelijk hypotheekadviseur en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Heel belangrijk is dat zij voor alle banken en verzekeringsmaatschappijen bemiddelen en dus voor u kunnen bekijken wat op dat moment de beste voorwaarden voor u zijn. Voor meer informatie over de afdeling hypotheken kunt u hier klikken of contact opnemen.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring