Mijn favorieten

Makelaar in Den Bosch, Rosmalen, Vught en omgeving


Uw woning verkopen? Wij staan graag voor U klaar!


Hoe U snel en voor welk bedrag uw huis verkoopt hangt af van verschillende factoren. Eén ding is in ieder geval belangrijk: een goede makelaar inschakelen met kennis, ervaring en persoonlijke aandacht. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van 8,9 is Boumij Makelaars door bewezen kwaliteit al jaren marktleider in Den Bosch!

Boumij Makelaars is bovenal een nuchter kantoor! Een NVM-makelaar waar u en uw wensen op gebied van wonen en hypotheken centraal staan. Waar een team van enthousiaste medewerkers voor en achter de schermen doet wat nodig is om u perfect 'onder de pannen’ te brengen.


Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijkt onze makelaar aandachtig uw woning en aan de hand hiervan kunnen wij een schatting maken van de te verwachten verkoopprijs. Ook hebben we dan een goed inzicht in de tijd die wij verwachten nodig te hebben om uw woning te verkopen.

Graag leggen wij u uit hoe wij denken de woning het beste in de markt te kunnen zetten en zo van de verkoop van uw huis een succes te maken! Uiteraard kijken wij altijd naar de wensen van u als klant en beslissen we samen over de beste aanpak.

 


Klanten beoordeelde onze dienstverlening met een 8,9!  

Klik hier voor onze beoordelingen.


 

Neem contact met ons op voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND verkoopadvies voor uw woning!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring